Ugen i tweets

Ugen i tweets

Det er blevet fredag, og dermed er det endnu en gang tid til, at vi her på redaktionen samler sammen på aktiviteterne i det danske startup-miljø på Twitter. Vi har igen fundet både jobs, interessant læsning og sågar en forklaring på vores fascination af info-grafikker. [View the story “Uge 29” on Storify] Relateret

Det er blevet fredag, og dermed er det endnu en gang tid til, at vi her på redaktionen samler sammen på aktiviteterne i det danske startup-miljø på Twitter. Vi har igen fundet både jobs, interessant læsning og sågar en forklaring på vores fascination af info-grafikker.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: