Riidr tager kampen op med Mofibo, med deres abonnement Riidr One

Riidr tager kampen op med Mofibo, med deres abonnement Riidr One

Mofibo er ikke de eneste, der vil ændre danskeres læsevaner, det danske startup Riidr, som vi har interviewet og skrevet om flere gange, er kommet med deres pendant til Mofibo. Riidr er kommet med et abonnement, hvor man ligesom en bogklub, kan læse en e-bog eller høre en lydbog om måneden. Riidr, lancerede forrige torsdag

Mofibo er ikke de eneste, der vil ændre danskeres læsevaner, det danske startup Riidr, som vi har interviewet og skrevet om flere gange, er kommet med deres pendant til Mofibo. Riidr er kommet med et abonnement, hvor man ligesom en bogklub, kan læse en e-bog eller høre en lydbog om måneden.

Riidr, lancerede forrige torsdag Riidr One, der er et kombineret abonnement på både e-bøger og lydbøger. For kun 69 kr om måneden tilbyder de deres abonnenter at læse begyndelsen på mere end 6.500 e-bøger og lydbøger og hver måned vælge en af disse bøgerne.

“Vi har kigget i vores statistik og kan se at det kun er 5 % der læser mere end 14 bøger om året. Derfor er vi også kommet med denne model som vi tror matcher meget bedre et realistisk læsebehov”, udtaler Anders Breinholst til Trendsonline.dk

Riidr har udviklet sig meget siden vi snakkede med dem sidst og efter deres investering fra mediekoncernen Schibsted i Norge har de fået endnu mere fat i danske som udenlandske læsere. Noget nyt der er kommet med på Riidr platformen er at man nu også kan købe lydbøger. De har længe gået med tanker om at lave en abonnements form, men den model som Mofibo bruger kræver i følge Anders fra Riidr – en seriøs bankbog for at man kan gøre det.

“Med Mofibo entrering på markedet satte vi endnu mere fokus på vores udvikling af vores egen abonnementservice”.

Konkurrence behøver ikke være dårligt
Mange tror at konkurrenter og konkurrence er dårligt for deres startup. Hvis man kigger på det med andre briller, så er det med til at skærpe en, det beviser der er et marked og sidst men ikke mindst er det med til at positionere det tilbud man selv sidder med overfor en given målgruppe. Dette er præcis det syn som Anders Breinholst fra Riidr også ser i forhold til den nye konkurrent der er kommet på banen.

“Det er ligesom da bibliotekerne kom ud med deres løsning med e-bøger, så var de med til at gro og udvikle markedet for dette – og når vi kigger tilbage har det kun været positivt. Det at der kommer en ny stor spiller med mange ressourcer, gør bare endnu engang at der bliver sat fokus på ebøger og abonnement på disse og denne bølge kan vi ride med på”, siger Anders Breinholst afslutningsvis til Trendsonline.dk

Vi følger med i kampen om markedsandele og glæde os til at se Mofibo hvordan det hele spiller sig ud, og vi er ret sikre på at der nok skal komme en spiller eller to mere inden vi går ind i 2014.

4 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

4 Comments

 • […] “We’ve looked at our stats and see that only 5% who read more than 14 books a year. Therefore, we also come with this model that we believe matches much better a realistic reading needs, “says Anders Breinholst to trendsonline.dk. […]

  REPLY
 • […] e-bogslæserne, som skulle møde et mere realistisk læsebehov ifølge Anders Breinholdt fra Riidr (læs artiklen her). Også saxo.com kører kampagne, for at få deres del af det danske […]

  REPLY
 • Angie
  5. december 2014, 05:23

  You need targeted visitors for your Riidr tager kampen op med Mofibo, med deres abonnement Riidr One – Trendsonline.dk website so why not get some for free? There is a VERY POWERFUL and POPULAR company out there who now lets you try their traffic service for 7 days free of charge. I am so glad they opened their traffic system back up to the public! Check it out here: http://nrw.li/8

  REPLY
 • Lotte Pedersen
  5. oktober 2015, 02:32

  Må man kun læse 1 bog om måneden eller kan man læse lige så mange man vil for 69,- om måneden

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: