Podcast # 130 – Morten Storgaard – Godownsize

Podcast # 130 – Morten Storgaard – Godownsize

Morten Storgaard kommer med en baggrund fra SUMOPIX som han var med til at starte, efter en række hårde år er han kommet videre og er igang med noget der minder om der hvor Trendsonline.dk var fra tre år siden. Vi kommer vidt omkring dette podcast der er lidt utraditionelt og mere er en snak

Morten Storgaard kommer med en baggrund fra SUMOPIX som han var med til at starte, efter en række hårde år er han kommet videre og er igang med noget der minder om der hvor Trendsonline.dk var fra tre år siden. Vi kommer vidt omkring dette podcast der er lidt utraditionelt og mere er en snak om løst og fast i forhold til blogging, forretningsmodeller i forhold til dette og meget mere.

Lyt til projektet Gowdownsize som han er igang med sammen med kæresten, der er en blog der handler om en fremadstormende livsstil kaldet simply living.

Podcast med Morten Storgaard – Godownsize

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • Indretning af spisestue - Coldmind
    31. juli 2015, 13:47

    […] til hvordan, man kan få en rigtig flot og elegant spisestue, så kan du tjekke dette podcast hos Trendsonline.dk. Er du på udkig efter andre tips til indretning, så finder du alle vores indretningstips her, er […]

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos