ugens infographic

ugens infographic

Denne uges infographic er endnu engang fra funders&founders. Igennem infographics illustrerer de visuelle tanker for startups og iværksættere. Denne illustration viser hvor forskelligt vi tænker og kommunikere som mennesker, det kan derfor være en kæmpe fordel både forretningsmæssigt og personligt, at kende modtagerens tankegang, for at optimere kommunikationen. I forhold til intern kommunikation i din

Denne uges infographic er endnu engang fra funders&founders. Igennem infographics illustrerer de visuelle tanker for startups og iværksættere.

Denne illustration viser hvor forskelligt vi tænker og kommunikere som mennesker, det kan derfor være en kæmpe fordel både forretningsmæssigt og personligt, at kende modtagerens tankegang, for at optimere kommunikationen. I forhold til intern kommunikation i din startup, giver det også god mening at kende dine kolleger og ansattes måde at tænke på, så der ikke opstår misforståelser grundet den manglende forståelse for modpartens tankegang. Det er essentielt at alle i din virksomhed arbejder efter samme mål, for at I sammen kan opnå visionen .

Klik her for større billede:

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: