Spiir.dk går igang med banebrydende produkt til startups

Spiir.dk går igang med banebrydende produkt til startups

Spiir.dk som i dag har rundet over 70.000 brugere hjælper danskere med at få styr på privatøkonomien, og i følge et tweet tidligere i denne uge er de på vej med noget til virksomheder. Trendsonline.dk tog en kort snak med Rune Mai, der er CEO hos Spiir.dk omkring det nye koncept. Har du eget firma?

Spiir.dk som i dag har rundet over 70.000 brugere hjælper danskere med at få styr på privatøkonomien, og i følge et tweet tidligere i denne uge er de på vej med noget til virksomheder. Trendsonline.dk tog en kort snak med Rune Mai, der er CEO hos Spiir.dk omkring det nye koncept.

“Vi laver noget virkelig kick-ass, som vi kommer til at løfte sløret for indenfor kort tid”, udtaler Rune Mai og fortsætter.

“Nu er det tid til at hjælpe virksomheder, vi vil gøre det vi har gjort for privatforbrugere med at skabe overblik over deres økonomi, men denne gang er vores fokus rettet mod virksomheder”.

Spiir.dk er i øjeblikket ved at test konceptet og indsamle oplysninger gennem et spørgeskema og hvis du vil hjælpe dem kan du klikke på dette link og fortælle om dit behov til en webtjeneste, der kan give dig et bedre overblik over dit startups økonomi.

Vi følger op så snart der er nyt fra Spiir.dk drengene

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: