Zerved laver aftale med Mastercard

Zerved laver aftale med Mastercard

Mastercard har en strategi om at fokusere på kontantløse teknologier og dette fokus har skabt et unikt samarbejde for det fremadstormende danske startup Zerved. De har i dag allerede fat i store kunder som DR koncerthus, PARKEN og Brøndby stadion, og viste i weekenden at der er fremtid i deres app og webservice. “Vi blev

Mastercard har en strategi om at fokusere på kontantløse teknologier og dette fokus har skabt et unikt samarbejde for det fremadstormende danske startup Zerved. De har i dag allerede fat i store kunder som DR koncerthus, PARKEN og Brøndby stadion, og viste i weekenden at der er fremtid i deres app og webservice.

“Vi blev kontaktet af MasterCard, fordi de har gang i en kampagne, hvor de gerne vil “hylde” det de kalder Cashless teknologier. Og da vi netop har valgt at integrere os til MasterCard (og Maestro samt VISA) i stedet for det hedengangne Dankort, passede det os perfekt, at de kontaktede os.”, siger Martin Willer Tychsen til Trendsonline.dk og fortsætter

“Nu promoverer MasterCard Zerved som et eksempel på, hvordan MasterCard kan bruges i kontantløse løsninger”

Det krævede en mængde af tålmodighed og venten før aftalen med Mastercard var i hus. Men efter fire måneders ventetid kom telefonopkaldet der lukkede aftalen.

Aftalen er nu i hus og man må sige at dette er en mulighed for Zerved, hvor de virkelig kan få momentum og bruge denne blåstempling til at lande endnu flere store kunder og bevise at det kan betale sig at bruge Zerved som teknologi til betaling i baren, til koncerten og mange andre steder. Og dette blev tydeligt bevist da DR Koncerthuset brugte Zerved til et arrangement med over 1700 gæster i weekenden

Opdateret 12.11

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • […] Den danske bestillings-app Zerved, var i sidste uge nomineret til en pris for “Årets Born Global” i et stærkt felt, og vandt i sidste uge IVÆKSTprisen 2013 for sin kategori. Trendsonline har skrevet om Zerved her, og om den investering der sikrede dem funding til dette efterår, og sidst da Zerved kunne fortælle Trendsonline om deres aftale med MasterCard. […]

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: