ugens infographic

ugens infographic

Funding trends 2013. Ugens infographic er udarbejdet af startups.co. What will the 2013 startup landscape look like? Startups.co har evalueret finansierings aktiviteten i 2012, og hertil givet deres bud på de trends, der vil forme det nye år (2013). Ifølge ugens infographic strømmer de fleste af pengene ind i sundhedspleje, software og Internet-firmaer. Tag et

Funding trends 2013.

Ugens infographic er udarbejdet af startups.co.
What will the 2013 startup landscape look like?

Startups.co har evalueret finansierings aktiviteten i 2012, og hertil givet deres bud på de trends, der vil forme det nye år (2013). Ifølge ugens infographic strømmer de fleste af pengene ind i sundhedspleje, software og Internet-firmaer.
Tag et kig på hele ugens infographic, illustrationen taler for sig selv, og er værd at bruge fem minutter på. Klik her for større billede

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: