Ugen i tweets

Ugen i tweets

Efter en mindre pause er vi tilbage med vores ugentlige opsamling af livet i Danmarks startup-miljø på Twitter. Her kommer vi blandt andet omkring jobopslag, hvordan man som startup kan komme igennem i medierne, samt hvordan læsning af skønlitteratur kan forbedre ens lederegenskaber. [View the story “Uge 34” on Storify] Relateret

Efter en mindre pause er vi tilbage med vores ugentlige opsamling af livet i Danmarks startup-miljø på Twitter. Her kommer vi blandt andet omkring jobopslag, hvordan man som startup kan komme igennem i medierne, samt hvordan læsning af skønlitteratur kan forbedre ens lederegenskaber.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: