Ugen i tweets

Ugen i tweets

I takt med at flere og flere af vores læsere stempler ud og tager sig en (måske) tiltrængt weekend, hvor der kan pustes ud, tager vi her på Trendsonline et retrospektivt kig på ugen, der er gået i det danske startup miljø på Twitter. Her fandt vi både nye jobs, interessant læsning og et nyt

I takt med at flere og flere af vores læsere stempler ud og tager sig en (måske) tiltrængt weekend, hvor der kan pustes ud, tager vi her på Trendsonline et retrospektivt kig på ugen, der er gået i det danske startup miljø på Twitter. Her fandt vi både nye jobs, interessant læsning og et nyt startup manifest, der skal gøre forholdene for iværksætteri i EU bedre.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos