Ugen i tweets

Ugen i tweets

Weekenden står for døren – og selvom visse iværksættere måske vil mene, at man aldrig har rigtig fri – så tillader vi os her på Trendsonline nu alligevel at bruge fredagen på lidt tilbagelænet reflektion over ugen, der er gået. Vi kigger igen på aktiviteten i startupmiljøet på Twitter, hvor vi har fundet et jobopslag,

Weekenden står for døren – og selvom visse iværksættere måske vil mene, at man aldrig har rigtig fri – så tillader vi os her på Trendsonline nu alligevel at bruge fredagen på lidt tilbagelænet reflektion over ugen, der er gået. Vi kigger igen på aktiviteten i startupmiljøet på Twitter, hvor vi har fundet et jobopslag, interessante nyheder og ikke mindre inspirerende læsning til den kommende weekend.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos