Ugen i tweets

Ugen i tweets

Fredagen er her, og dermed står weekenden lige for døren. Klar til at lade de fleste af os smide benene op på bordet, sove længe, puste ud og lade op til endnu en uge. Inden vi her på redaktionen går hjem, vil vi dog først lige samle op på noget af det interessante indhold, som

Fredagen er her, og dermed står weekenden lige for døren. Klar til at lade de fleste af os smide benene op på bordet, sove længe, puste ud og lade op til endnu en uge. Inden vi her på redaktionen går hjem, vil vi dog først lige samle op på noget af det interessante indhold, som vi er faldet over i startupmiljøet på Twitter.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: