Geek Girl Meetup vil skabe flere kvindelige startup foundere

Geek Girl Meetup vil skabe flere kvindelige startup foundere

Netværket Geek Girl Meetup er et fællesskab der elsker at nørde med digitale trends, iværksætteri, forretningsudvikling og så er det i øvrigt kun for kvinder! Ifølge Henriette Weber, som er iværksætteren bag arrangementet, er det vigtigt at piger får deres eget sted at nørde med ideer og iværksætterprojekter. Dette års Geek Girl Meetup foregår d.

Netværket Geek Girl Meetup er et fællesskab der elsker at nørde med digitale trends, iværksætteri, forretningsudvikling og så er det i øvrigt kun for kvinder!

Ifølge Henriette Weber, som er iværksætteren bag arrangementet, er det vigtigt at piger får deres eget sted at nørde med ideer og iværksætterprojekter.
Dette års Geek Girl Meetup foregår d. 5 Oktober hos IBM i København og temaet er “Mad Skills”

Geek Girl Meetup 2013 er et møde mellem 130 kvinder der er interesserede i “digitalitet” – og bruger det digitale som en del af deres hverdag. Emnet i år er “Mad Skills” så til Geek Girl Meetup skal der ide-genereres ved at bygge business, digitale projekter og netværk.

Er det forbudt for drenge
Der findes masser af kvinder, der beskæftiger sig med teknologi. Problemet er bare, at der kunne være mange flere, og at de høje hæle derfor har en tendens til at drukne i mængden af mandlige entusiaster, udtaler Henriette og uddyber

“Det er en “girls club” – fordi at kvinder netværker og agerer anerledes hvis der er ikke er mænd tilstede. Blandt andet så er det ikke så tit at strikketøjet kommer frem på forreste række til un-conferencerne og workshopsne hvis drenge også er med. Der bliver heller ikke stillet så mange spørgsmål fra kvinderne hvis de er der. Så jo det er forbudt for drenge.”

Mange mener der er for få kvindelige startup foundere, og dette meetup skal være med til at inspirere kvinder til at der kommer flere til.

“Vi er til for at inspirere kvinder til at inspirere hinanden og tænke det digitale ind i deres arbejdsliv og hverdag. Helst at der også kommer til at være et par stykker der tager tech iværksætterhatten på.”, siger Henriette og fortsætter

“Der er specielt en tech iværksætter der er udsprunget efter sidste Geek Girl meetup som ser ud til at lancere i November. Derudover er der mange af virksomhederne der er repræsenteret i gruppen, der har tænkt nye produkter ind pga. Geek Girl Danmark, så det er vi meget stolte over. Der er også en del internationale virksomheder der virkelig har fået en håndsrækning ved at være med i Geek Girl Danmark.”

Hvis man mangler talent i sit tech start-up, så kan man også komme I kontakt med nogle dygtige piger ved at gå ind på Geekgirlmag.org – så sørger de for at det kommer ud I netværket. Eller hvis man har en kvinde I sit tech startup kan de søge medlemsskab I netværket der I skrivende stund tæller 724 medlemmer.

Du kan læse mere om eventet og eventuelt tilmelde dig her

2 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

  • […] “Women network and act differently if there are no men present. Among other things, it is not often that knitting appears on the front line if boys also participate. Women also don’t ask as many questions as they could with men present. This an opportunity to gather together and bring up topics of our interest and discuss them. So yes, it is forbidden for boys,” says Henriette Weber, entrepreneur behind the event, for TrendsOnline. […]

    REPLY
  • […] mod UV-stråler, Henriette Weber og Maria Fynsk Norup som vi kender fra Geek Girl netværket (læs om det her), og Grace Nelie Macura bag GNM-Trading der skaber forbindelser mellem danske virksomheder og […]

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: