StartupZoo holder åbent netværksmøde i Aarhus i dag

StartupZoo holder åbent netværksmøde i Aarhus i dag

StartupZoo er et kontorfællesskab kombineret netværk, hvis slogan er ”Connecting Startups”. Trendsonline interviewede de to founders, Thomas Hansen og Steen Olsen, da de launchede deres koncept tidligere på året (hør podcastet det her). Med nogle af landets billigste kontorpladser, ifølge StartupZoo, tilbyder de iværksættere og startups en plads, eller en flex-plads, i et sprudlende miljø

StartupZoo er et kontorfællesskab kombineret netværk, hvis slogan er ”Connecting Startups”.

Trendsonline interviewede de to founders, Thomas Hansen og Steen Olsen, da de launchede deres koncept tidligere på året (hør podcastet det her).

Med nogle af landets billigste kontorpladser, ifølge StartupZoo, tilbyder de iværksættere og startups en plads, eller en flex-plads, i et sprudlende miljø og adgang til et iværksætter-netværk.

”Mange muligheder og samarbejder opstår gennem netværk – og netværk i en erhvervsmæssig sammenhæng er ikke noget alle iværksættere har. Uagtet dit nuværende netværk, kan et større og mere relevant netværk altid kun være en fordel.” Skriver de på StartupZoo.

Et af tiltagene består i åbne netværksmøder. StartupZoo inviterer til et åbent møde i Aarhus i dag, 28. oktober, kl. 17:00-19:00.

http://www.startupzoo.dk/startupzoo-network/

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: