Jagten på Twitter-stemmer er sat ind

Jagten på Twitter-stemmer er sat ind

Med 140 tegn lange tweets har enhver mulighed for at ytre sig på det sociale netværk Twitter. Adskillige strategier og taktikker planlægges nøje for at opnå det optimale udbytte af det begrænsede antal tegn. Trendsonline har lagt mærke til, at de nominerede til IVÆKSTprisen 2013 har sat jagten ind på stemmer igennem Twitter. Her med kun

Med 140 tegn lange tweets har enhver mulighed for at ytre sig på det sociale netværk Twitter. Adskillige strategier og taktikker planlægges nøje for at opnå det optimale udbytte af det begrænsede antal tegn. Trendsonline har lagt mærke til, at de nominerede til IVÆKSTprisen 2013 har sat jagten ind på stemmer igennem Twitter.

Her med kun 3 dage til at IVÆKSTprisens stemmeboks lukker opfordrer de nominerede til, at man bruger sin stemme fornuftigt. Vi  lægger mærke til:

 


 

Vi følger de nominerede hele vejen til podiet, og er spændte på at høre om vindernes Twitter-strategier. Du kan se alle de nominerede og bruge din stemme på www.ivækstprisen.dk

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: