Startup Cribs: Kom indenfor hos Drivr

Startup Cribs: Kom indenfor hos Drivr

Trendsonline er blevet lukket indenfor hos Drivr, det tidligere Click A Taxi, og får her en rundvisning af co-founder Søren Halskov Nissen. I morgen kommer et podcast med insider viden fra Søren. Se den korte video fra kontoret i dag. På kontoret i København finder man et låst pengeskab, et udstoppet dyr, én blå skjorte,

Trendsonline er blevet lukket indenfor hos Drivr, det tidligere Click A Taxi, og får her en rundvisning af co-founder Søren Halskov Nissen. I morgen kommer et podcast med insider viden fra Søren. Se den korte video fra kontoret i dag.

På kontoret i København finder man et låst pengeskab, et udstoppet dyr, én blå skjorte, legoklodser og det længste whiteboard, som vi har set hos Trendsonline. David Harboe og Alexander Tomi fra Trendsonline teamet besøgte den glade Drivr co-founder for at tage en snak om deres seneste eventyr. Vi har skrevet om deres nye service her.

4 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

4 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: