Julekalender og vendespil – god 1. december derude!

Julekalender og vendespil – god 1. december derude!

Glædelig 1. december og 1. søndag i advent! Mens du nyder sol og julehygge på en rolig søndag, kan du stjæle dig et øjeblik til vores vendespil. Hvis du har læst nogle af vores artikler i november måned, bør du kunne matche nogle seje danske startups med et billede deres produkt eller service. Hold øje

Glædelig 1. december og 1. søndag i advent! Mens du nyder sol og julehygge på en rolig søndag, kan du stjæle dig et øjeblik til vores vendespil. Hvis du har læst nogle af vores artikler i november måned, bør du kunne matche nogle seje danske startups med et billede deres produkt eller service.

Hold øje med de mange julekalendere, der starter i dag. Trendsonline kan anbefale dig årets Iværksætter Julekalender af Lars Bachmann, og Mindre End Tre  twitter julekalenderen af Jonas Juhler Hansen og Laura Rosendahl Schnedler Jul.

Deltag i vores julekonkurrence, ved at prøve vores vendespil med startup logoer og et billede af deres produkt eller service.

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: