Arkiver

Nyheder

Syndig mad på mobilen vandt årets første dag

Danskerne har en unik vane for d. 1. januar at overlade madlavningen til andre end sig selv. Traditionen tro blev det årets største dag for takeaway, og en rekordstor andel af den blev bestilt på mobilen. Hungry.dk, oplevede enorm aktivitet, og håndterede tusindvis af bestillinger fra sultne danskere, i samarbejde med hundredevis af lokale restauranter.

Mange har sat sig nytårsforsætter som involverer slankekur og sundere livsstil, men på årets første dag er det de klassiske fastfood retter som pizza og burger der dominerer, og sundere typer som sushi og sandwich vælges i mindre omfang end normalt.

”Folk sætter sig sunde mål for det nye år, men når det kommer til dagen derpå, så viser vores tal at folk vælger det som bedst plejer tømmermændene – nemlig den salt- og sukkerholdige mad som pommes frites og cola. Så må den sunde diæt vente”, siger Rune Risom, administrerende direktør i Hungry.dk.

Baseret på de mange tusinde bestillinger, har Hungry.dk lavet en hitliste over de retter danskerne foretrak til at stille sulten d. 1. januar. På førstepladsen ligger pommes frites, og dernæst kommer den klassiske Hawaii pizza, tæt efterfulgt af cheeseburgeren og kebabruller. Først et godt stykke nede af listen finder man sundere alternativer som sushi, salat og sandwiches.

Mobilbestilling vokser eksplosivt

En stadig større del af bestillingerne hos Hungry.dk foretages via smartphones og tablets, og 1. januar var også på dette punkt en rekorddag.

”Vi var klar til at tage imod brugernes bestillinger fra morgenstunden, og dagen igennem oplevede vi en enorm interesse og travlhed. Især bestilling via vores mobile apps til iPhone og Android hittede stort, og vi så en mangedobling af den kanal. Et tydeligt tegn på at brugerne virkelig har taget den bestillingsform til sig”, siger Rune Risom.

Hungry.dk bragede ind på markedet for takeaway i marts 2013, og har siden da, på kort tid indtaget en solid position som udfordrer til de eksisterende tilbud. Portalen samarbejder med flere end 650 restauranter fordelt over hele Danmark. Hungry tilbyder en unik bonusordning, hvor brugerne optjener gratis bonusmåltider fra lokale restauranter, når der bestilles på web og mobil.

Trendsonline har fulgt Hungry.dk i deres kamp om takeaway markedet, læs meget mere her.

Skriv et svar