WriteReader equity crowdfunder gennem FundedByMe

WriteReader equity crowdfunder gennem FundedByMe

WriteReader har fortsat succes med deres app til børn, og co-founder Babar Baig fortæller, at der nu findes omkring 220.000 bøger, som er lavet gennem deres app! Et bevis på at børn er vilde med at lave digitale bøger. Trendsonline har fulgt WriteReader med stor interesse, læs her den seneste status i et inteview med

WriteReader har fortsat succes med deres app til børn, og co-founder Babar Baig fortæller, at der nu findes omkring 220.000 bøger, som er lavet gennem deres app! Et bevis på at børn er vilde med at lave digitale bøger.

WriteReader_BabarBaigTrendsonline har fulgt WriteReader med stor interesse, læs her den seneste status i et inteview med co-founder Babar Baig.

WriteReader har valgt equity crowdfunding platformen FundedByMe, som gjorde sit indtog i Danmark i november sidste år. Co-founder Babar Baig fortæller om deres valg af platform:

“Vi har haft et par funding muligheder, men valgte bevidst Equity Crowdfunding, da vi ønsker at opbygge et netværk, som har interesse i at være med i en Edtech virksomhed med fokus på videnskabelig baseret læringsmidler, hvor børn har fokus på at være skabere fremfor konsumenter.”

Læs mere om deres kampagne, og køb dig ind i den forskningsbaserede undervisningsapp “Write and Read”, som løber frem med imponerende milestones, og et dedikeret team!

WRITEREADER_ACHIEVEMENTS1

4 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

4 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos