Labster har vundet Elance Big Idea Startup Competition Grand Prize

Labster har vundet Elance Big Idea Startup Competition Grand Prize

Labster, som for nyligt vandt Elegance Big Idea Startup Competition Copenhagen, har vundet Grand Prize ved Elegance Big Startup Competition hosted i Silicon Valley. Labster var i konkurrence med 800 andre startups fra hele verden og er altså udvalgt som vindere af konkurrencen, som blev afholdt online. Trendsonline.dk dækkede i januar Elegance Big Startup Competition

Labster, som for nyligt vandt Elegance Big Idea Startup Competition Copenhagen, har vundet Grand Prize ved Elegance Big Startup Competition hosted i Silicon Valley. Labster var i konkurrence med 800 andre startups fra hele verden og er altså udvalgt som vindere af konkurrencen, som blev afholdt online.

Trendsonline.dk dækkede i januar Elegance Big Startup Competition Copenhagen i DARE2mansions lokaler i Nordvest. Læs artiklen og se alle billederne her.

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: