Zendesk vinder Techcrunch Sexiest Enterprise Startup

Zendesk vinder Techcrunch Sexiest Enterprise Startup

I går aftes løb det syvende Techcrunch Awards af stablen, og blandt de nominerede var det danske startup Zendesk, som vi her på trendsonline.dk har fulgt i en årrække. Zendesk var nomineret i kategorien Sexiest Enterprise Startup sammen med Box, ClearSlide, New Relic og Optimizely og vandt altså i aftes ved en prisoverrækkelse i San

I går aftes løb det syvende Techcrunch Awards af stablen, og blandt de nominerede var det danske startup Zendesk, som vi her på trendsonline.dk har fulgt i en årrække. Zendesk var nomineret i kategorien Sexiest Enterprise Startup sammen med Box, ClearSlide, New Relic og Optimizely og vandt altså i aftes ved en prisoverrækkelse i San Fransisco.

 

 

Trendsonline.dk ønsker stort tillykke til Zendesk, og vi glæder os over, at danske startups kan gøre sig gældende i Silicon Valley.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: