Høring om administration af internetdomænet .dk

Høring om administration af internetdomænet .dk

Har du en mening om hvorvidt administrationen af domænet .dk skal sættes i udbud eller forlænges? Folketinget har vedtaget en ny domænelov som træder i kraft den første marts. Derfor har Erhvervsstyrelsen igangsat en høring om administrationen af topdomænet .dk. Erhvervsstyrelsen giver ind til den 16. april i år alle interessenter mulighed for at give deres

Har du en mening om hvorvidt administrationen af domænet .dk skal sættes i udbud eller forlænges?

Folketinget har vedtaget en ny domænelov som træder i kraft den første marts. Derfor har Erhvervsstyrelsen igangsat en høring om administrationen af topdomænet .dk. Erhvervsstyrelsen giver ind til den 16. april i år alle interessenter mulighed for at give deres mening til kende.

Læs hvad høringen går ud på her.

Læs hvad den nye lov siger her.

Giv din mening til kende her.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: