Autobutler indtager Storbritannien

Værkstedsportalen Autobutler, som de seneste år har modtaget flere kapitalindsprøjtninger fra blandt andre Jesper Buch, har blevet hårdt ramt af internationalt vokseværk. Autobutler har allerede etableret sig i Sverige og Tyskland, hvor deres service er blevet en stor succes.

Selvom det bare er fire måneder siden virksomheden gik i luften i Tyskland, giver succesen dem tryghed til allerede den 1. marts at launche i Storbrittanien.

”Vi har store forventninger til det britiske marked og har budgetteret med at få 3.000 værksteder ombord i 2014. Til at nå det mål har vi allerede opbygget en større organisation på 10 mand, men der skal efter planen være omkring 30 ansatte i UK ved udgangen af året”, siger Global CEO for Autobutler, Christian Legêne tweet

Læs hele historien om Autobutler – fra Startupbootcamp til tocifrede millioninvesteringer – på linksene herunder:

Autobutler.dk – Startupbootcamp skabte det rigtige fundament.

Autobutler får investering fra bilscenen i Danmark.

Breaking news – Jesper Buch investerer i danske Autobutler.

Breaking news: Autobutler får 30 millioner i investering.

Læs også

Top