Silicon Valley by Night # 16 – popcorn inkluderet

Silicon Valley by Night # 16 – popcorn inkluderet

Vi har vækket et begravet koncept til live og er klar med en omgang tech jam. Silicon Valley by Night var stedet, hvor grundidéen til TechBBQ, Startupboatcamp (ikke at forveksle med Startupbootcamp) og mange andre mere eller mindre skøre idéer blev født. Desuden var det et af vores populære podcasts, hvor vi tog en omgang

Vi har vækket et begravet koncept til live og er klar med en omgang tech jam. Silicon Valley by Night var stedet, hvor grundidéen til TechBBQ, Startupboatcamp (ikke at forveksle med Startupbootcamp) og mange andre mere eller mindre skøre idéer blev født.

Desuden var det et af vores populære podcasts, hvor vi tog en omgang tech nyheder fra Danmark og Silicon Valley og lavede vores helt unikke tech jam.

Læn dig tilbage, skænk en whiskey og tænd en smøg. Vi er endelig tilbage med en vores jamsession Silicon Valley By Night. Og husk Popcorn.

Lige en sidebemærkning inden du går igang med denne omgang jam, så omtaler vi et super interessant podcast med Henrik fra Airhelp, det kan du glæde dig til at lytte til på næste fredag.

Silicon Valley by Night # 16 – popcorn inkluderet

 

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: