Podcast #145 – TechHotdog # 1 – One metric to rule them all

Podcast #145 – TechHotdog # 1  – One metric to rule them all

Hvad har Tech med hotdog at gøre, ret meget synes vi. Lige så meget som Tech har at gøre med BBQ. Forrige fredag holdte vi det første TechHotdog, der blev afholdt i Startupcity sammen med Microsoft Bizspark. Overskriften var One Metric To Rule Them All. Vi havde inviteret tre super spændende aarhusianske foundere til en

Hvad har Tech med hotdog at gøre, ret meget synes vi. Lige så meget som Tech har at gøre med BBQ. Forrige fredag holdte vi det første TechHotdog, der blev afholdt i Startupcity sammen med Microsoft Bizspark.

Overskriften var One Metric To Rule Them All. Vi havde inviteret tre super spændende aarhusianske foundere til en snak om emnet. I vores chesterfield sofa sad Rune Risom fra Hungry.dk, Johan Schjødt fra AutoUncle og Dennis Poulsen fra Tweakker.

Glæd dig til halvanden times metric nørderi. Og husk, hvis du ikke allerede har købt billet til TechBBQ, så er det nu det skal gøres.

Podcast med Rune Risom, Dennis Poulsen og Johan Schjødt

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: