wise.io – millioninvestering til virksomheden, der kommercialiserer machine learning

wise.io – millioninvestering til virksomheden, der kommercialiserer machine learning

Co-founder Henrik Brink fortæller til trendsonline.dk, at wise.io har rejst en investering på $2,4 millioner til at fortsætte deres arbejde med at udnytte de kommercielle muligheder i machine learning. Henrik Brink, som vi for kort tid siden bragte en artikel om i forbindelse med emnet machine learning, har med sin virksomhed wise.io nu sikret sig

Co-founder Henrik Brink fortæller til trendsonline.dk, at wise.io har rejst en investering på $2,4 millioner til at fortsætte deres arbejde med at udnytte de kommercielle muligheder i machine learning.

Henrik Brink, som vi for kort tid siden bragte en artikel om i forbindelse med emnet machine learning, har med sin virksomhed wise.io nu sikret sig en investering på hele $2,4 millioner til at fortsætte arbejdet med at udnytte machine learning kommercielt.
wise.io
Offentliggørelsen af investeringen sker sideløbende med, at virksomheden har lanceret deres nye website.

Den nærmeste fremtid vil byde på offentliggørelsen af egentlige produkter og services, som vil kunne hjælpe andre virksomheder med at udnytte potentialerne ved machine learning til bl.a. at effektivisere mødet med kunderne og optimere salgssituationer, oplyser Henrik Brink til Trendsonline.dk.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: