Start[up]date: Med Casper Blom, Sunfy og Startupbootcamp

Start[up]date: Med Casper Blom, Sunfy og Startupbootcamp

Start[up]date er et samarbejde mellem trendsonline.dk og jyskebank.tv. Her kan du løbende se nyheder om iværksættere, innovation og det danske startup-miljø. I denne udsendelse kan du høre mere om Casper Bloms Iværksættertur, som kommer rundt omkring på landets uddannelsesinsitutioner, det nye rejsewebsite Sunfy og Startupbootcamp, som lige nu starter deres ansøgningsrunde. Relateret

Start[up]date er et samarbejde mellem trendsonline.dk og jyskebank.tv. Her kan du løbende se nyheder om iværksættere, innovation og det danske startup-miljø.

I denne udsendelse kan du høre mere om Casper Bloms Iværksættertur, som kommer rundt omkring på landets uddannelsesinsitutioner, det nye rejsewebsite Sunfy og Startupbootcamp, som lige nu starter deres ansøgningsrunde.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: