Start[up]date: Famly, TeleSkin og Ronaldo-effekten

Start[up]date:  Famly, TeleSkin og Ronaldo-effekten

Få de sidste nyheder fra startupmiljøet i nyhedsudsendelsen Start[up]date – et samarbejde mellem Trendsonline.dk og JyskeBankTV. Her kan du høre om Famly, et nyt socialt intranet for institutioner og forældre, TeleSkin, en app, som kan hjælpe med at opdage modermærkekræft og om det danske startup Linkfire, der i går blev brugt i et tweet af

Få de sidste nyheder fra startupmiljøet i nyhedsudsendelsen Start[up]date – et samarbejde mellem Trendsonline.dk og JyskeBankTV.

Her kan du høre om Famly, et nyt socialt intranet for institutioner og forældre, TeleSkin, en app, som kan hjælpe med at opdage modermærkekræft og om det danske startup Linkfire, der i går blev brugt i et tweet af fodboldstjernen Ronaldo.

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: