Start[up]date: TechBBQ, WriteReader og RadioAnalyzer

Start[up]date: TechBBQ, WriteReader og RadioAnalyzer

Start[up]date ser i denne uge på iværksætterfestivalen TechBBQ, det succesfulde startup WriteReader, der har været på besøg i Det Hvide Hus, og Radioanalyzer der er kommet med et nyt analyseprogram, der kigger på lytternes reaktioner. Start[up]date er et samarbejde mellem JyskeBankTV og Trendsonline.dk. Her kan du løbende følge med i nyhederne fra det danske startupmiljø.

Start[up]date ser i denne uge på iværksætterfestivalen TechBBQ, det succesfulde startup WriteReader, der har været på besøg i Det Hvide Hus, og Radioanalyzer der er kommet med et nyt analyseprogram, der kigger på lytternes reaktioner.

Start[up]date er et samarbejde mellem JyskeBankTV og Trendsonline.dk. Her kan du løbende følge med i nyhederne fra det danske startupmiljø. Se denne uges Start[up]date her:

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos