Nyt kontorfællesskab for iværksættere i Kolding

Nyt kontorfællesskab for iværksættere i Kolding

Hovedkvarteret er et kontorfællesskab for iværksættere. Initiativtageren bag har et klart mål med stedet: At hjælpe dig med at vækste din virksomhed gennem gode råd og udveksling af erfaring. Flere og flere kontorfællesskaber dedikeret iværksættere dukker op, senest med det nyåbnede soc. kontorfællesskab på Islands Brygge, men det er ikke kun i København at aktiviteten stiger.

Hovedkvarteret er et kontorfællesskab for iværksættere. Initiativtageren bag har et klart mål med stedet: At hjælpe dig med at vækste din virksomhed gennem gode råd og udveksling af erfaring.

Flere og flere kontorfællesskaber dedikeret iværksættere dukker op, senest med det nyåbnede soc. kontorfællesskab på Islands Brygge, men det er ikke kun i København at aktiviteten stiger.

Vi har talt med initiativtager og iværksætter Jesper Weltström, der har sat sig for at skabe bedre fysiske rammer for iværksætterne i Kolding.

Læs artiklen om det nye soc. kontorfællesskab på Islands Brygge.

JesperWeltstrom_HovedkvarteretFokus på iværksætteren

Der mangler ikke lokaler i Kolding, men ifølge direktør ved Hovedkvareteret, Jesper Weltström, mangler der plads til iværksættere i et miljø, der er tilpasset iværksætterens behov.

“En iværksætter har som oftest ikke behov for at leje et stort lokale på en lang lejekontrakt, med alt hvad der følger af forpligtelser. Derimod har iværksættere brug for et sted, hvor man kan flytte ind med det samme, og hvor der er andre personer med samme drive og baggrund,” fortæller Jesper Weltström Trendsonline.dk.

Det var visionen og baggrunden for at oprette Hovedkvarteret i Kolding. Hovedkvarteret åbnede dørene til lokalerne i foråret, og dér flyttede de første iværksættere ind. Lokalerne er beliggende i de gamle rustikke industrifabrikker fra Volkerts fabrikker.

Kræfterne bag

Jesper Weltström, den daglige leder af Hovedkvarteret har blandt andet firmaet Klubmodul ApS som har samme adresse, Klubmodul driver Jesper sammen med partneren Peter Kriegbaum. Foruden deres individuelle erfaringer har, Peter og Jesper sammen startet flere firmaer. Der er ifølge Jesper selv ingen tvivl om at Klubmodul, med mere end 600.000 brugere alene i Danmark er den største succes.

“Igennem vores tidligere oplevelser med både traditionelle virksomheder såvel som digitale tech virksomheder, har vi opbygget en solid erfaring, som vi med Hovedkvarteret gerne vil give videre,” fortæller Jesper Weltström om den værdi, de gerne vil skabe for iværksætterne der flytter ind.

Følg det nye kontorfællesskab på deres website hovedkvarteret.org, og se hvad de kan tilbyde dig.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: