Atosho bindeledet for e-commerce

Atosho bindeledet for e-commerce

Det danske e-commerce firma Atosho. oplever store fremskridt verden rundt med 200 virksomheder på kundelisten og et sortiment med 1 mio. unikke produkter. Atosho vil i e-commerce verdenen beskrives, som ”the missing link” mellem artikler og produkter. Ekspansionen inden for e-commerce er progressiv og mange webshopejere oplever benhård konkurrence og forsøger sig med promovering ved

Det danske e-commerce firma Atosho. oplever store fremskridt verden rundt med 200 virksomheder på kundelisten og et sortiment med 1 mio. unikke produkter. Atosho vil i e-commerce verdenen beskrives, som ”the missing link” mellem artikler og produkter.

Ekspansionen inden for e-commerce er progressiv og mange webshopejere oplever benhård konkurrence og forsøger sig med promovering ved hjælp af sofistikerede bannerannoncer, pop-up og andre traditionelle markedsføringsstrategier.

Atosho blev i 2011 en aktiv spiller inden for e-commerce gennem deres innovative teknologi, der er et differentierbart alternativ til Amazon veletablerede markedsplads strategi. Atosho’s e-commerce platform fungerer i bund og grund som en markedsplads, blot uden et destinationssite, hvor brugeren normalt vil have deres loyalitet.

Læs resten af artiklen om Atosho på vores søstersite Shopsonline.dk.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: