Podcast #151 – Born Global # 1 – Tradono og Startuptravels

Podcast #151 – Born Global # 1 – Tradono og Startuptravels

Vi er oppe på den store klinge igen med dette podcast, der er det første i vores helt nye serie Born Global som vi laver sammen med Væksthus Hovedstadsregionen, som led i deres øgede fokus på tech startups. For det er netop i tech virksomheder, man oftest støder på ”born global” begrebet. Born global vil

Vi er oppe på den store klinge igen med dette podcast, der er det første i vores helt nye serie Born Global som vi laver sammen med Væksthus Hovedstadsregionen, som led i deres øgede fokus på tech startups. For det er netop i tech virksomheder, man oftest støder på ”born global” begrebet.

Born global vil sige, at virksomheden fra dag et, har et globalt potentiale ligesom at deres produkt nødvendigvis må være skalérbart.

I det første podcast snakker vi med Kaspar Ganer fra Væksthus Hovedstadsregionen sammen med Mads Mathiesen fra Tradono og Anders Hasselstrøm fra Startuptravels.

Det er en super inspirerende snak, hvor vi kommer bagom de to startups.  De fortæller os om deres oplevelse med, hvordan det er at være “born global”-virksomhed, og hvordan man finder et team der er klar til at være globale.

Podcastserien Born Global med Tradono og Startuptravels

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: