Stylepit dropper købet af norske Conseptor

Stylepit dropper købet af norske Conseptor

Stylepits aktiekøbsaftale om erhvervelse af fire tøjmærker med tilhørende retailforretninger fra norske Conseptor gennemføres ikke alligevel. I december måned 2014 indgik STYLEPIT A/S en aktiekøbsaftale vedrørende STYLEPIT A/S’ erhvervelse af en række selskaber fra det norske selskab Conseptor AS og en række minoritetsaktionærer i de pågældende selskaber. STYLEPIT A/S skulle efter planen have overtaget de fire

Stylepits aktiekøbsaftale om erhvervelse af fire tøjmærker med tilhørende retailforretninger fra norske Conseptor gennemføres ikke alligevel.

I december måned 2014 indgik STYLEPIT A/S en aktiekøbsaftale vedrørende STYLEPIT A/S’ erhvervelse af en række selskaber fra det norske selskab Conseptor AS og en række minoritetsaktionærer i de pågældende selskaber. STYLEPIT A/S skulle efter planen have overtaget de fire brands Solid, Peppercorn, Desires og Tailored Originals og Conseptors retailaktiviteter i Danmark og Norge i januar 2015. I en selskabsmeddelelse oplyser Stylepit, at fusionen med norske Conseptor alligevel ikke bliver til noget.

Det oplyser Stylepit

“Gennemførelsen af aktiekøbsaftalen med Conseptor var betinget af en række forhold der har vist sig ikke at kunne opfyldes,” skriver Stylepit, der nu ifølge bestyrelsesformanden Nicolai Kærgaard “vil igangsætte en undersøgelse af selskabets strategiske muligheder”.

Gennemførelsen af aktiekøbsaftalen med Conseptor AS var betinget af en række forhold, der har vist sig ikke at kunne opfyldes.

Kilde: Børsen.dk 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: