Shopbox.com styrer hele din forretning i en simpel mobil App.

Shopbox.com styrer hele din forretning i en simpel mobil App.

Uanset om du sælger kaffe, mad, cykler, bøger eller en ny frisure har mindre virksomheder brug for en enkel løsning til at administrere forretningen. Det danske softwarefirma Shopbox kommer til marts på markedet med en sådan løsning, som samler de mest relevante funktioner i én simpel app.  Shopbox har efterhånden været en del af det danske

Uanset om du sælger kaffe, mad, cykler, bøger eller en ny frisure har mindre virksomheder brug for en enkel løsning til at administrere forretningen. Det danske softwarefirma Shopbox kommer til marts på markedet med en sådan løsning, som samler de mest relevante funktioner i én simpel app. 

Shopbox har efterhånden været en del af det danske startupmiljø i nogle år. Oprindeligt fokuserede de på at levere en infrastruktur til erhvervsdrivende, så de kunne få flere kunder ind i deres butik. Nu lancerer Shopbox en ny app med et bredere koncept, der har været under udvikling og opbygning i omkring halvandet år.

Et kedeligt gå-hjem-møde ændrede det hele

Ifølge stifter og CEO Christian Zigler startede Shopbox i sin tid som et slags butikkernes egen deal-løsning. Meningen var, at butikker skulle kunne lave deres egne deals og genaktivere deres kunder. Christian Zigler tænkte dengang som nu, at det var vigtigt for butikkerne at få en tættere kontakt til kunderne. Bedre service, bedre kunderelationer og bedre kontakt til kunderne for eksempel i form af relevante tilbud.

Shopbox, ChristianMen ifølge Christian Zigler kæmpede Shopbox lidt med at finde den rigtige forretningsmodel. Det ændrede sig dog pludseligt på ganske uventet vis.

For omkring halvandet år siden sad jeg til et lidt kedeligt gå-hjem-møde på et webbureau, som handlede om alle de løsninger, en almindelig lille butik skulle bruge for at blive online-klar. Lige der fik jeg en ide om at lave én samlet løsning til de mange små virksomheder derude, i stedet for at de alle skal have en masse forskellige løsninger til at styre deres forretning,” fortæller Christian Zigler.

Læs hele artiklen på Trendsonline.dk

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: