DR søger iværksættere til dansk ’Dragons Den’

DR søger iværksættere til dansk ’Dragons Den’

En dansk version af et populært engelsk iværksætterprogram vil byde på investeringsvillige millionærer, der skal vurdere gode forretningsidéer. Af Rikke Nielsen. Er din forretningsidé så god, at den kan overbevise et panel af erfarne iværksættere på tv? DR søger nu medvirkende til en programserie til DR1 ved navn Løvens Hule. Programmet er baseret på tv-formatet

En dansk version af et populært engelsk iværksætterprogram vil byde på investeringsvillige millionærer, der skal vurdere gode forretningsidéer. Af Rikke Nielsen.

Er din forretningsidé så god, at den kan overbevise et panel af erfarne iværksættere på tv? DR søger nu medvirkende til en programserie til DR1 ved navn Løvens Hule. Programmet er baseret på tv-formatet ’Dragons Den’, der sendes på britisk tv.

Startups kastes for løverne

I programmet får iværksættere mulighed for at pitche deres forretningsidéer til ‘løverne’, et panel af succesfulde investorer. Iværksætterne skal under deres præsentation fremlægge, hvor meget kapital der er nødvendig for at realisere deres forretningsidé, og hvor stor en procentdel de er villige til at opgive i deres virksomhed. Derefter beslutter investorerne, om de ønsker at investere deres egne penge i idéen.

DR søger en bred deltagerflade, hvor både nye og erfarne iværksættere kan deltage.

Vi søger alt lige fra ingeniøren med det næste store patent i stil med Danfoss- termostaten til store online- og app-selskaber, som allerede har en solid kundekreds, og som søger investorer til at tage deres forretning op på det næste niveau. Vi vil vise de mange gode former for iværksætteri, der er her i landet,” siger Mads Lund, producent på Løvens Hule.

Iværksætterne får alt eller intet

Panelet består af fem af Danmarks dygtigste og mest succesfulde iværksættere, som sidder klar med deres egne penge, som de kan vælge at investere. Iværksætteren skal som minimum have tildelt HELE sit anmodede beløb fra en eller flere investorer. Så hvis en investor tilbyder at give en del af det ønskede beløb, skal iværksætteren selv sørge for at få yderligere investeringer fra andre af panelets investorer.

Optagelserne finder sted i april 2015 i København, og ansøgningsfristen for deltagelse er 1. marts. Interesserede iværksættere kan læse gode forberedelsesråd og tilmelde sig på DRs hjemmeside.

6 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

6 Comments

 • […] Læs også: DR søger iværksættere til dansk ’Dragons Den’ […]

  REPLY
 • […] Læs også: DR søger iværksættere til dansk ‘Dragons Den’ […]

  REPLY
 • Tamara Greve
  15. april 2015, 07:39

  Har en rigtig god ide, som jeg gerne vil have nogens hjælp til at føre ud i livet.

  REPLY
 • kasper trap lindberg
  8. september 2015, 21:22

  Jeg har en idé til en app, som kan hjælpe borgere til at få styr på deres frysere. Den gør dig opmærksom på, når div frysevarer er ved at udløbe for sin sidste anvendelsesdato. Samtidig kommer app´en med forslag til tilberedninger. App´en skal også give mulighed for at oplyse om div tilbud i forskellige butikker, hvis der er varer man mangler i forbindelse med indkøb til de forslåede retter.
  App´ens udgangspunkt er bæredygtighed og madspilds-stop

  REPLY
 • Mette buchhave
  9. september 2015, 12:25

  Har en god ide. Og den er klar ?
  På forhånd tak. Venligst Mette

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: