FDIH – Digital Innovation i Livsstilsbranchen

FDIH – Digital Innovation i Livsstilsbranchen

Digital innovation i livsstilsbranchen er årets vigtigste konference for alle der beskæftiger sig med onlinesalg i livsstilsbranchen. Hvert år er konferencen vokset og det forventes at der i år vil være 300 deltagere og 12 udstillere i Tivoli Frihedens fantastiske omgivelser. Shopsonline vil selvfølgelig også være tilstede og dække konferencen. Dagen er spækket med stærke talere

Digital innovation i livsstilsbranchen er årets vigtigste konference for alle der beskæftiger sig med onlinesalg i livsstilsbranchen. Hvert år er konferencen vokset og det forventes at der i år vil være 300 deltagere og 12 udstillere i Tivoli Frihedens fantastiske omgivelser. Shopsonline vil selvfølgelig også være tilstede og dække konferencen.

Dagen er spækket med stærke talere på hovedscenen, 3 tracks til særlige emner, hvor du blandt andet kan høre cases fra blandt andet: Pandora, Trendsales, Shoe the Bear og Superdry, et stort udstillingsområde, fri forplejning hele dagen og mulighed for at netværke med 300 mennesker fra livsstilsbranchen. Konferencen giver dig praktiske værktøjer, løsninger og strategier til at løse dine udfordringer og løfte dit salg.

Deltag på årets livsstilskonference for e-handlere, hvor alt fra stærke digitale oplevelser over sociale medier til nye og eksisterende kanaler er på programmet. Netværk med 300 ligesindede, og finpuds dine kompetencer og forretning.

Vi glæder os til at dække eventet på tirsdag og fortælle alle jer læsere, hvad dagen bød på!

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: