Arkiver

Nyheder

Driversnote har lanceret og giver dig medvind

Driversnote dokumenterer din erhvervskørsel med en digital start- og stopknap. En automatisk kørebog i app-form hjælper med at skabe overblik over den skattefri kørselsgodtgørelse og kilometersatser i forbindelse med erhvervskørsel. Af Camilla Uldahl

Ifølge SKAT skal man, som erhvervsbilist dokumentere sine ture, hvor man kører fra og til, hvor langt der er, og hvad formålet med køreturen er. Disse dokumentationer skal være opdelt i privat – og erhvervsmæssige henseender. Udfyldelse af en fysisk kørebog kan hurtigt gå hen og blive en tidssluger, da man hver dag indskriver kilometerantal og i slutningen af måneden skal udregne det samlede kilometerantal.

Driversnote holder øje med reglerne og statens takster, der offentliggøres hvert år. Det betyder, at Driversnote automatisk laver din godtgørelse,” forklarer Martin Poulsen medstifter af Driversnote.

En kørebog på din smartphone

Driversnotes gratis version registrerer dine køreture ved et enkelt klik på start- og stopknappen. Endvidere kan man oprette ture manuelt, og Google vil finde kilometerafstanden.Martin Poulsen Driversnote

”Mange beder om at blive oprettet. Brugerne er alle oprettet inden for de sidste seks uger. Lige nu er der god feedback og brug, så vi er optimistiske,” fortæller Martin Poulsen.

Hvis man kører mere end 20 ture om måneden, tilbyder Drivernote en pro-version, der inkluderer iBeacon, så telefonen selv registrerer, om du er i bilen eller ej og holder dig opdateret med notifikationer omkring turen. Det betyder altså, at du helt slipper for at hive telefonen op af lommen.

En teknisk platform, der er klar til global skalering

Driversnote har udarbejdet appen og driversnote.com således, at den let kan sælges på det globale marked. De har blandt andet allerede aktive brugere i Danmark, UK og USA.

”Når vi ruller ud, så bliver det lokalt på alle niveauer med moms, satser og sprog. Vi har bygget et system, der gør det let at tilpasse sig et nyt marked – der er taget højde for skatteregler, valuta, datoformatering, lokale sprog mv.” forklarer Martin Poulsen.

Skriv et svar