Investorer til “Løvens Hule” afsløret

Investorer til “Løvens Hule” afsløret

DR har ifølge Børsen Pleasure fundet de tre første udvalgte pitchdommere og investorer til det nye tv-program “Løvens Hule”, der er et spin-off af britiske BBCs meget populære program “Dragons Den”. Af Tina Søndergaard Børsen kunne for nyligt afsløre tre af de i alt fem danske serie-investorer der skal bedømme program-deltagernes pitch og vælge om de vil investere

DR har ifølge Børsen Pleasure fundet de tre første udvalgte pitchdommere og investorer til det nye tv-program “Løvens Hule”, der er et spin-off af britiske BBCs meget populære program “Dragons Den”. Af Tina Søndergaardjesperbuch

Børsen kunne for nyligt afsløre tre af de i alt fem danske serie-investorer der skal bedømme program-deltagernes pitch og vælge om de vil investere i ideen eller ej. De tre første dommere – eller “løver”, som de vil blive kaldt – er Christian Stadil, Hummel, Tommy Ahlers, ZYB og Jesper Buch, Just Eat.

Læs også: DR søger iværksættere til dansk ‘Dragons Den’

DR har inviteret de tunge drenge

Med de tre navne blandt dommerne er der lagt op til en ganske seriøs omgang pitch. Blandt andet har Christian Stadil investeret i startups som Tradono og AllUnite, mens Jesper Buch kommer med en massiv portefølje af startup, som tæller Hungry.dk, FitBay, Plecto og GoMore for at nævne et par stykker.

Tommy AhlersOgså Tommy Ahlers har en lang række startup-investeringer på CV’et. Mest markant er måske investeringen i Podio, hvor han også trådte ind som CEO, indtil startuppet blev solgt til Citrix i 2012. Udover Podio har Tommy Ahlers også investeret i Hoist og Drivr.

‘Løvens Hule’ bliver bliver filmet fra slutningen af maj, og værten for programmet bliver TV-Avisens Klaus Bundgaard Poulsen.

Lyt også: Angelwings #2 – Snak med Tommy Ahlers/Podio

Her ses de to foundere sammen med Christian Stadil fra Hummel

Christian Stadil med stifterne af AllUnite

5 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

5 Comments

 • […] Læs også: Investorer til ‘Løvens Hule’ afsløret […]

  REPLY
 • […] Læs også: Investorer til ”Løvens Hule” afsløret […]

  REPLY
 • […] Investorer til “Løvens Hule” afsløretDR offentliggjorde de tre første pitchdommere og investorer til det nye tv-program […]

  REPLY
 • Luigi
  6. januar 2016, 09:07

  I think Christian Stadil is not the best person to invest in something, seeing what has done his group in Italy with Italproject. He has bought Italproject (160 workers – 25 years of activity) with his group Thornico and in less than four years has brought it to a disastrous bankruptcy. Best of the best, when he understood what was happening, he moved the legal head office of Italproject in Hong Kong and chose as ceo an Uruguayan consul, so that to make difficult to individuate responsabilities. But hopefully magistrates are still working…

  REPLY
  • Anonym@Luigi
   29. januar 2016, 14:34

   Yes. As a supplier to Italproject, we are also stuck since 2014. Our company has to receive $4000 since 2014 from Italproject and nobody is there to address this issue.

   REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: