Top 50 anbefalede bøger fra startup folk til startup folk

Top 50 anbefalede bøger fra startup folk til startup folk

Hvis du vil have en (lang) liste af tech iværksættere (som du ikke kender), der kan give dig inspiration til sommerlæsningen. Startup bloggen Entrepreneur.com er en alt-mulig-blog, hvor du kan finde inspiration – og masser af overspringshandlinger. I sidste uge publicerede de en liste på Top 50 bøger anbefalet af andre digitale iværksættere. Du kan naturligvis finde

Hvis du vil have en (lang) liste af tech iværksættere (som du ikke kender), der kan give dig inspiration til sommerlæsningen.

Startup bloggen Entrepreneur.com er en alt-mulig-blog, hvor du kan finde inspiration – og masser af overspringshandlinger. I sidste uge publicerede de en liste på Top 50 bøger anbefalet af andre digitale iværksættere.

Du kan naturligvis finde biblerne The Lean Startup af Eric Ries og The Seven Habits of Highly Effective People af Steven Covey, men måske er der nogle bøger på den lange liste, som du endnu ikke har hørt om?

Se den fulde liste her.

 

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: