Har du hørt om Obamas startup?

Har du hørt om Obamas startup?

Der har været hvisket om det i nogen tid, men tidligere på sommeren kunne du endeligt læse historien om, hvordan den amerikanske præsident, Barack Obama, har hijacket tech talenter fra virksomheder som Google og Facebook. Han vil give den amerikanske regering en innovations-reboot. Rekruttering af talentfulde tech folk er en udfordring, som startups over hele

Der har været hvisket om det i nogen tid, men tidligere på sommeren kunne du endeligt læse historien om, hvordan den amerikanske præsident, Barack Obama, har hijacket tech talenter fra virksomheder som Google og Facebook. Han vil give den amerikanske regering en innovations-reboot.

Rekruttering af talentfulde tech folk er en udfordring, som startups over hele kloden klager over – men måske er det lettere for den amerikanske præsident, Barack Obama, at rekruttere? Rygtet er at han har hentet tech-talenter fra både Google og Facebook over en længere periode.

“Government has done technology and IT terribly over the last 30 years and fallen very much behind the private sector, and when I came into government, what surprised me most was that gap,” siger den amerikanske præsident til Fast Company.

Læs hele artiklen her.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: