Selskab bag eKvittering konkurs

Selskab bag eKvittering konkurs

Selskabet INVOYZ Aps er erklæret konkurs, oplyser kurator torsdag i et nyhedsbrev. Det betyder, at eKvittering lukker med udgangen af august. Bestyrelsesformand og investor i eKvittering, Helge Munk har indgået en aftale med kuratorerne om at holde eKvittering åbent indtil 31. august, så alle kunder, både private og virksomheder har mulighed for at hente de

Selskabet INVOYZ Aps er erklæret konkurs, oplyser kurator torsdag i et nyhedsbrev. Det betyder, at eKvittering lukker med udgangen af august.

Bestyrelsesformand og investor i eKvittering, Helge Munk har indgået en aftale med kuratorerne om at holde eKvittering åbent indtil 31. august, så alle kunder, både private og virksomheder har mulighed for at hente de data de har opbevaret hos det fynske startup og flytte dem til en anden service, eller simpelthen printe dem ud.

eKvittering havde specialiseret sig i at gemme kvitteringer og bonner digitalt og talte kunder som Matas, Føtex og Bauhaus. Kunder kunne tilmelde deres betalingskort til servicen og få gemt kvitteringer fra tilmeldte butikker på eKvitterings digitale platform.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: