Tror du, din e-mail er privat? Tro om igen

Tror du, din e-mail er privat? Tro om igen

Alle kan læse dine private e-mails, siger computerforsker Andy Yen, manden bag et mailkrypteringsprogram, der gør det tilgængeligt for alle at gøre deres private e-mails private – helt private.  Hvis du er én af de få, der stadig tror at dine private e-mails kun bliver læst af dig og din modtager, kan du godt tro om igen. Ifølge forsker ved det europæiske partikelforskningscenter CERN,

Alle kan læse dine private e-mails, siger computerforsker Andy Yen, manden bag et mailkrypteringsprogram, der gør det tilgængeligt for alle at gøre deres private e-mails private – helt private. 

Hvis du er én af de få, der stadig tror at dine private e-mails kun bliver læst af dig og din modtager, kan du godt tro om igen. Ifølge forsker ved det europæiske partikelforskningscenter CERN, Andy Yen, er det at sende en e-mail, nemlig præcis som at sende et postkort. Alle kan læse den!

Og det er på trods af at kryptering – teknologien der skal beskytte dine private mailkorrespondencer – er blevet opfundet. Problemet er at kryptering indtil nu har været svært at installere og besværligt at bruge. Men det har Yen en løsning på.

Via en demostration af et emailprogram, som han har designet med nogle kollegaer fra CERN, et europæisk center for forskning i partikelfysik, argumenterer Yen i denne tankevækkende TED Talk for at kryptering kan gøres simpelt – helt ned til det punkt, hvor det bliver en standardindstilling, der sikrer ægte e-mail-privatliv for alle.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: