Bestseller: Stylepit fortsætter som selvstændig virksomhed

Bestseller: Stylepit fortsætter som selvstændig virksomhed

Kilde: Finans.dk Modemanden bag Bestseller Anders Holch Povlsen, har afgivet et bud på at overtage det børsnoterede, men skrantende Stylepit.com. Anders Holch Povlsen, som har tjent milliarder på det verdensomspændende modebrand Bestseller, har afgivet at bud på opkøb at den skrantende online modevirksomhed Stylepit. Stylepit har en skuffende forventning om underskud i omegnen af 52

Kilde: Finans.dk

Modemanden bag Bestseller Anders Holch Povlsen, har afgivet et bud på at overtage det børsnoterede, men skrantende Stylepit.com.

Anders Holch Povlsen, som har tjent milliarder på det verdensomspændende modebrand Bestseller, har afgivet at bud på opkøb at den skrantende online modevirksomhed Stylepit.

Stylepit har en skuffende forventning om underskud i omegnen af 52 millioner kroner i regnskabsåret 2014/2015 og Holch Povlsen, der i forvejen er storaktionær i virksomheden, mente derfor at et opkøb gennem sit personlig holdingselskab ville være en hensigtsmæssig løsning for Stylepit.com.

Anders Holch Povlsen understreger, at han agter at holde Stylepit.com kørende som en selvstændig virksomhed, selvom han indrømmer, at det bliver svært at skabe en overskudsforretning, og at der ikke er nogen såkaldte “quick fixes” for virksomheden.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: