Snapchat-founder forklarer, hvordan vi bruger billeder til at tale

Snapchat-founder forklarer, hvordan vi bruger billeder til at tale

I dag bruges fotografiet ikke længere kun til at bevare minder med. Det bruges til at tale med. Hør hvad medstifter og CEO i Snapchat mener med dette, i denne korte og inspirerende video, om konceptet bag Snapchat.  Historisk set har formålet med fotografier altid været at bevare minder – at huske vigtige begivenheder, stemninger, personer og steder. Det

I dag bruges fotografiet ikke længere kun til at bevare minder med. Det bruges til at tale med. Hør hvad medstifter og CEO i Snapchat mener med dette, i denne korte og inspirerende video, om konceptet bag Snapchat. 

Historisk set har formålet med fotografier altid været at bevare minder – at huske vigtige begivenheder, stemninger, personer og steder. Det forhold har mobiltelefonen med indbygget kamera ændret ved i dag, siger medstifter og CEO i Snapchat, Evan Thomas Spiegel.

Hør hvordan i denne korte og tankevækkende video, hvor han forklarer konceptet bag Snapchat, og hvordan fotografier i dag bliver brugt til at tale med.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: