Laboratoriebøffen er tilbage

Laboratoriebøffen er tilbage

Forestil dig at nyde en burger og en milkshake, uden at skulle bekymre dig om at bidrage til de negative miljømæssige konsekvenser forbundet med fremstillingen af den saftige bøf og læskende mælk.  Kan du huske laboratorie-bøffen? Den kunstigt fremstillede bøf, som forskere skabte med det formål at have en plan B, når verden en dag ville løbe tør

Forestil dig at nyde en burger og en milkshake, uden at skulle bekymre dig om at bidrage til de negative miljømæssige konsekvenser forbundet med fremstillingen af den saftige bøf og læskende mælk. 

Kan du huske laboratorie-bøffen? Den kunstigt fremstillede bøf, som forskere skabte med det formål at have en plan B, når verden en dag ville løbe tør for mad og vand.

Dengang ville produktionen af en enkelt bøf koste svimlende $325.000. I dag har forskernes fremskridt gjort det muligt at fremstille samme mængde kød for bare $11.

Ad!, tænker du måske. Men hvad betyder laboratoriebøffen egentlig for kloden i en tid, hvor presset på fødevareproduktionen vokser markant, og jordens befolkning ventes at stige til 9 milliarder inden 2050?

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: