EUR 250.000 på højkant hos Next Step Challenge

EUR 250.000 på højkant hos Next Step Challenge

Med en præmie på EUR 250.000 er Next Step Challenge det accelerator program i Europa med den største præmiesum, som du kan ansøg om nu! Ansøgningen er åben frem til d. 30. september. Next Step Challenge er på udkig efter talentfulde globale startups, når de for tredje gang afholder konkurrence og acceleratorprogram I Danmark. 12

Med en præmie på EUR 250.000 er Next Step Challenge det accelerator program i Europa med den største præmiesum, som du kan ansøg om nu! Ansøgningen er åben frem til d. 30. september.

Next Step Challenge er på udkig efter talentfulde globale startups, når de for tredje gang afholder konkurrence og acceleratorprogram I Danmark. 12 startups, som arbejder inden for energi eller digitale services og produkter, får muligheden for at tage deres startup et skridt videre igennem et 6 måneder langt accelerator program.

Hver startup vil få adgang til et bredt startup- og investornetværk i Danmark og Europa, mere end 200 timers forretningskonsultation, internationale mentorer, en startpakke med værdi af EUR 50.000, adgang til kontor samt logi og ikke mindst chancen for at vinde førstepræmien på EUR 250.000.

Alle deltagende startups er stadig ”i live” og 88% har efterfølgende rejst investering på i gennemsnit EUR 1 million. I 2014 vandt Teleskin og 2015 TableGrabber.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: