Podcast#4 KlarParatFirma møder Anders & Lauge fra Pitcherific

Podcast#4 KlarParatFirma møder Anders & Lauge fra Pitcherific

Trendsonline har inviteret KlarParatFirma.com til at hjælpe med at lave en række podcasts med digitale iværksættere. Her får du det seneste i rækken de to stiftere bag Pitcherific. Fokus vil være iværksætteri og hvordan founderne blev motiveret til at starte selv, hvordan de håndterer udfordringer, succeser og hvad deres gode råd til andre der overvejer

Trendsonline har inviteret KlarParatFirma.com til at hjælpe med at lave en række podcasts med digitale iværksættere. Her får du det seneste i rækken de to stiftere bag Pitcherific.

Fokus vil være iværksætteri og hvordan founderne blev motiveret til at starte selv, hvordan de håndterer udfordringer, succeser og hvad deres gode råd til andre der overvejer at starte selv er. Samtidig hører vi om spændende nye produkter, på vej eller allerede på nettet og i appstore.

Mød Anders Schmidt Hansen & Lauge Vagner Rasmussen – 2 af de 3 stiftere af firmaet Pitcherific. Deres software gør det nemt at lave sin salgstale: kort og præcist. Om det er til kunder eller et pitch til investorer er deres hjælpsomt til at gøre sit budskab knivskarpt.

I dette podcast kan du bl.a. finde ud af:

– Hvad KlarParatFirma.com laver
– Hvad Pitcherific laver
– Hvordan skal et pitch skrues sammen
– Om man kan studere imens man er iværksætter
– Lærer man alt på et studie?
– Hvad Pitcherific egentlig har med ordet ”perfect” at gøre!

Podcast KlarParatFirma møder Pitcherific

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: