Yves Béhar: Hvorfor designere skal elske deres proces

Yves Béhar: Hvorfor designere skal elske deres proces

Den visionære designer bag fuseproject, Yves Béhar, deler i denne TED Talk ud af sine 7 unikke principper for optimering af design-processen, og forklarer i den forbindelse, hvorfor designere skal elske deres proces.  Stifteren af fuseproject, Yves Béhar – manden der skabte Jawbone headsettet og $100 laptoppen – deler i denne TED Talk syv principper, der definerer

Den visionære designer bag fuseproject, Yves Béhar, deler i denne TED Talk ud af sine 7 unikke principper for optimering af design-processen, og forklarer i den forbindelse, hvorfor designere skal elske deres proces. 

Stifteren af fuseproject, Yves Béhar – manden der skabte Jawbone headsettet og $100 laptoppen – deler i denne TED Talk syv principper, der definerer hans unikke tilgang til design-processen.

Hans vision for designprocessen er baseret på en holistisk anskuelse, hvor designeren er involveret helt fra begyndelsen, hvor produktet defineres og designes, til slutningen, hvor produktet fremstilles og markedsføres.

Ved at designeren er med hele vejen, tror Béhar på, at designeren kan skabe utrolige produkter og samtidig generere fantastiske nye ideer.

Få et dybere indblik i hans tankegang lige her:

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: