Googles Chris Urmsen: Hvordan selvkørende biler ser vejen

Googles Chris Urmsen: Hvordan selvkørende biler ser vejen

“Statistisk set er den mindst troværdige del af en bil… chaufføren”. Sådan siger direktør for Googles selvkørende biler, Chris Urmson. Hans mission er at fjerne mennesket fra bilernes førersæde. Statistisk set er den mindst troværdige del af en bil… chaufføren. Chris Urmson, direktør for Googles selvkørende biler, taler i denne TED Talk om Googles chauffør-løse bilsystem, der

“Statistisk set er den mindst troværdige del af en bil… chaufføren”. Sådan siger direktør for Googles selvkørende biler, Chris Urmson. Hans mission er at fjerne mennesket fra bilernes førersæde.

Statistisk set er den mindst troværdige del af en bil… chaufføren. Chris Urmson, direktør for Googles selvkørende biler, taler i denne TED Talk om Googles chauffør-løse bilsystem, der blot er en ud af adskillige indsatser for at fjerne mennesket fra bilens førersæde.

Han taler om hvor langt i processen, han er med systemet, og viser nogle fantastiske optagelser, der afslører, hvordan bilen ser vejen og træffer autonome beslutninger om, hvad den skal gøre.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: