Klummeskribent for New York Times: 10 tidsbesparende tech-tips

Klummeskribent for New York Times: 10 tidsbesparende tech-tips

Vi giver dig: tech-klummeskribent for the New York Times, David Pogues 10 tidsbesparende tech-tips for alle computer-, web-, smatphone- og kamera-brugere.  David Pogue giver i denne underholdende TED Talk 10 simple og kloge tips til computer-, web-, smatphone- og kamera-brugere. Og ja, du har sikkert hørt nogle af dem før – men vi garanterer, at der vil

Vi giver dig: tech-klummeskribent for the New York Times, David Pogues 10 tidsbesparende tech-tips for alle computer-, web-, smatphone- og kamera-brugere. 

David Pogue giver i denne underholdende TED Talk 10 simple og kloge tips til computer-, web-, smatphone- og kamera-brugere. Og ja, du har sikkert hørt nogle af dem før – men vi garanterer, at der vil være mindst et guldkorn, som du ikke har hørt før. Derfor synes vi, du skal se med.

David Pogue er tech-skribent for the New York Times og tech-korrespondent for CBS News. Han er også en af verdens bedst sælgende “how-to”-forfattere, med værker inden for blandt andet “For Dummies”-serien og sin egen serie “Missing Manual”-bøgerne.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: