Larry Smith: Hvorfor du aldrig vil få en god karriere!

Larry Smith: Hvorfor du aldrig vil få en god karriere!

Økonomiprofessoren Larry Smith bliver mere og mere rasende som minutterne skrider frem i denne besynderlige og underholdende TED Talk. Han vil fortælle dig, hvorfor du aldrig vil få en god karriere! Med mindre… Den canadiske økonomiprofesser Larry Smith taler lige ud af posen, når han fuld af arrigskab og med skiftevis løftet pegefinger og fægtende bevægelser fortæller os, hvorfor vi

Økonomiprofessoren Larry Smith bliver mere og mere rasende som minutterne skrider frem i denne besynderlige og underholdende TED Talk. Han vil fortælle dig, hvorfor du aldrig vil få en god karriere! Med mindre…

Den canadiske økonomiprofesser Larry Smith taler lige ud af posen, når han fuld af arrigskab og med skiftevis løftet pegefinger og fægtende bevægelser fortæller os, hvorfor vi aldrig vil få en god karriere!

Han fremstiller på yderst underholdende vis alle de absurde undskyldninger, mennesker finder på, når de mislykkes i at forfølge deres drømme. Men er der da slet ikke noget håb?

Se med her.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: